INSECTICID FORCE 1,5 G
INSECTICID FORCE 1,5 G
INSECTICID FORCE 1,5 G
INSECTICID FORCE 1,5 G
INSECTICID FORCE 1,5 G
INSECTICID FORCE 1,5 G

INSECTICID FORCE 1,5 G

Force 1.5 G este un insecticid formulat sub formă de granule, pentru aplicare la sol. Prin acţiunea unică de vaporizare, Force 1.5 G pătrunde în sol, distrugând dăunătorii. Efectul puternic repelent oferă plăntuţelor o protecţie de lungă durată. 450g.

cantitate
  • 150 gr
  • 300 gr
  • 1 kg
In stoc
60,00 lei
Nicio taxa

 

MOD DE ACTIUNE:
FORCE 1,5 G este un insecticid pentru aplicare la sol si dezvoltat pentru controlul rezidual al principalilor daunatori de sol în agricultura.FORCE 1,5 G omoara insectele prin actiune de vapori, stomacala si de contact si nu este sistemic în interiorul plantei. De asemenea, ofera soc rapid si control de lunga durata.Proprietatile antihranire si repelente extind efectul biologic împotriva unor daunatori. Prin actiunea unica de vaporizare, FORCE 1,5 G patrunde în sol si strapunge cuticula insectei, distrugand legaturile nervoase, cauzand încetarea hranirii si implicit moartea.Efectul puternic repelent ofera protectie de lunga durata tinerelor plantute.Teflutrinul nu actioneaza sistemic în plante si nu este mobil în sol. MOD DE UTILIZARE: Force 1,5 G se aplica odata cu semanatul cu microgranulatoare destinate acestui tip special de aplicare.Force 1,5 G nu ar trebui sa se foloseasca în mod repetat sau ca unica metoda de combatere. Este recomandat sa se foloseasca în alternanta cu produse care au moduri de actiune diferite.


Combate: Insecte
Formulare: Granule
Mod de aplicare: Se aplica odata cu semantulin conditii de infestare moderatarespectiv in primul an de monocultura a porumbului.
Cultura: Porumb
Spectru de combatere: Viermele vestic al radacinilor de porumb(Diabrotica virgifera virgifera)
Doza: 15 kg/ha
Substanda activa: Teflutrin 1.5%
Destinat: Populatie
Destinat: Profesional

Mod actiune
Contact
Pentru
Porumb
I0019
Nicio recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat pentru comparare.

Doctor Plant utilizează cookie-uri și tehnologii similare pe site-urile sale. Continuând navigarea după prezentarea informațiilor privind modulele cookie, sunteți de acord cu această utilizare.