Insecticid Affirm
Insecticid Affirm
Insecticid Affirm
Insecticid Affirm

Insecticid Affirm

AFFIRM este un insecticid nou, derivat din natura

cantitate
  • 15 gr
  • 150 gr
In stoc
7,00 lei
Nicio taxa

 

AFFIRM este un insecticid nou, derivat din natura, care combate un numar mare de Lepidoptere (omizi, viermi, molii, etc.) din legumicultura. Produsul este sistemic local (translaminar sau penetrant), cu actiune rapida ''soc'' asupra insectelor tinta, actionand prin contact si ingestie. Affirm este rezistent la ploaie, iar prin modul sau dublu de activitate ofera protectie de durata.

Substanta activa: emamectin benzoat 9,5 g/kg.

Affirm este un produs selectiv pentru mediu inconjurator, entomofauna utila si are un profil de reziduuri foarte favorabil, sub limita de detectie.

Cultura Spectru de combatere Doza Epoca de aplicare Timp de
pauza*
Tomate Omida fructelor
(Heliotis/Helicoverpa armigera)
Molia tomatelor (Tuta absoluta)
Tratamentele se incep la iesirea larvelor din ou sau
la prima aparitie a acestora in cultura
1,5 kg/ha
Ardei Omida fructelor
(Heliotis/Helicoverpa armigera)
1,5 kg/ha 3 zile
Varza (camp) Fluturele alb al verzei (Pieris brassicae)
Molia verzei (Plutella maculipennis)
1,5 kg/ha 3 zile

AFFIRM patrunde rapid la suprafata organelor vegetale tratate, intra in profunzime in muguri si frunze, actionand sistemic local (translaminar), formand un rezervor de produs la nivelul organelor tratate.

Recomandari de aplicare

Produsul se aplica inaintea eclozarii larvelor din ou, la aparitaia primelor larve sau cand se inregistrreaza maximul curbei de zbor, moment identificat cu ajutorul capcanelor feromonale, sau la avertizare. Pentru a obtine rezultate mai bune, se recomanda utilizarea in amestec cu unul din urmatorii adjuvanti: ulei mineral in doza de 0,25% (250 ml/100 l apa) sau cu adjuvanti organosiliconici penetranti (ex. Silwet), in doza recomandata de producator. Se recomanda a nu se depasi 3 tratamente pa sezon cu Affirm. Intervalul intre aplicari este de 7-14 zile, in functie de cultura, conditiile climatice si presiunea de daunatori.

Mod actiune
Contact
Ingestie
Sistemic
Pentru
Ardei
Rosii (Tomate)
Varza
I003
Nicio recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat pentru comparare.

Doctor Plant utilizează cookie-uri și tehnologii similare pe site-urile sale. Continuând navigarea după prezentarea informațiilor privind modulele cookie, sunteți de acord cu această utilizare.