Seminte Conopida Cercy F1

Seminte Conopida Cercy F1

Producator:RIJK ZWAAN, Olanda. Ambalaj: 1000. Timpurietate/Cultura: semitimpuriu, 85-95 zile, primavara, toamna. Forma/Greutate: 1,8- 2,5 kg, autoinvelire foarte buna. Culoare: alb. Rezistente/Desime: 23000-33000 pl/ha. 

cantitate
  • 1000 buc
  • 2500 buc
Stoc epuizat
97,51 lei
Nicio taxa

 

Ambalaje: plic 1000 semințe, plic 2500 semințe

Producător: RIJK ZWAAN, Olanda

Descriere: – Hibrid ce urmează ca perioadă de vegetație după hibridul Santamaria F1 RZ la o distanta de 5-7 zile şi care trebuie planificat astfel: pentru a fi recoltat vara, plantarea se face cu 85 de zile înainte, iar pentru recoltare de toamnă plantarea se face cu 90-95 de zile înainte. – Suportă excelent condiţiile aride, fierbinţi la fel ca hibridul Santamaria F1 RZ şi plantat împreună cu acesta, face posibilă o recoltare continuă, dar se maturizează ceva mai concentrat in comparație cu Santamaria F1.

Descriere plantă: – Structura plantei este asemănătoare hibridului Santamaria F1 RZ, dar foliajul său este mai înalt cu aproximativ 10 cm iar culoarea acestuia este verde albăstrui.– Foliajul nu este predispus la boli, iar în perioadele fierbinţi de vară necrozarea frunzelor interioare nu apare deloc, sau numai într-o măsură nesemnificativă.

Descriere inflorescență: – Inflorescenţa prezintă formă regulată, suprafaţă netedă specifică, este uniformă.– În perioadele calde, nu este predispusă la învineţire.– Prezintă autoînvelire foarte bună.– Greutatea medie a inflorescenței este cuprinsă între 1,8-2,5 kg. 

Cultură: – Recomandăm hibridul Cercy RZ în primul rând pentru producătorii profesioniști. – Perioada de plantare recomandată este de la sfârşitul lunii Martie până la 20 Iulie, având ca destinaţie atât piaţa pentru produse proaspete, cât şi industrializare.

Desime: Recomandăm 23.000 – 33.000 plante/ha (70cm x 60cm sau 50cm x 60cm).

Nicio recenzie
Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat pentru comparare.

Doctor Plant utilizează cookie-uri și tehnologii similare pe site-urile sale. Continuând navigarea după prezentarea informațiilor privind modulele cookie, sunteți de acord cu această utilizare.