Seminte Conopida Casper F1

Seminte Conopida Casper F1

Producator:RIJK ZWAAN, Olanda. Ambalaj: 1000. Timpurietate/Cultura:semitimpuriu, 80-95 zile, primavara, toamna. Forma/Greutate: 2-3 kg, autoinvelire foarte buna. Culoare: alb. Rezistente/Desime: 28000-30000 pl/ha. 

cantitate
  • 1000 buc
  • 2500 buc
Stoc epuizat
90,34 lei
Nicio taxa

 

Ambalaje: plic 1000 semințe, plic 2500 semințe

Producător: RIJK ZWAAN, Olanda

Descriere: – Hibrid ce urmează ca perioadă de vegetație după hibridul Santamaria F1 RZ la o distanta de 5-7 zile şi care trebuie planificat astfel: pentru a fi recoltat vara, plantarea se face cu 85 de zile înainte, iar pentru recoltare de toamnă plantarea se face cu 90-95 de zile înainte.  – Suportă excelent condiţiile aride, fierbinţi la fel ca hibridul Santamaria F1 RZ şi plantat împreună cu acesta, face posibilă o recoltare continuă, dar se maturizează ceva mai concentrat in comparație cu Santamaria F1. 

Descriere plantă: – Structura plantei este asemănătoare hibridului Santamaria F1 RZ, dar foliajul său este mai înalt cu aproximativ 10 cm iar culoarea acestuia este verde albăstrui. – Foliajul nu este predispus la boli, iar în perioadele fierbinţi de vară necrozarea frunzelor interioare nu apare deloc, sau numai într-o măsură nesemnificativă. 

Descriere inflorescență: – Inflorescenţa prezintă formă regulată, suprafaţă netedă specifică, este uniformă. – În perioadele calde, nu este predispusă la învineţire. – Prezintă autoînvelire foarte bună. – Greutatea medie a inflorescenței este cuprinsă între 1,8-2,5 kg.  

Cultură: – Recomandăm hibridul Cercy RZ în primul rând pentru producătorii profesioniști.  – Perioada de plantare recomandată este de la sfârşitul lunii Martie până la 20 Iulie, având ca destinaţie atât piaţa pentru produse proaspete, cât şi industrializare. 

Desime: Recomandăm 23.000 – 33.000 plante/ha (70cm x 60cm sau 50cm x 60cm).

Nicio recenzie
Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat pentru comparare.

Doctor Plant utilizează cookie-uri și tehnologii similare pe site-urile sale. Continuând navigarea după prezentarea informațiilor privind modulele cookie, sunteți de acord cu această utilizare.