Seminte Conopida Santamaria F1

Seminte Conopida Santamaria F1

Producator:RIJK ZWAAN, Olanda. Ambalaj: 1000. Timpurietate/Cultura:semitimpuriu, 75-85 zile, primavara, vara, toamna. Forma/Greutate: 1.8-2.5 kg, autoinvelire foarte buna. Culoare: alb. Rezistente/Desime: 28000-30000 pl/ha. 

cantitate
  • 1000 buc
  • 2500 buc
Stoc epuizat
97,51 lei
Nicio taxa

 

Ambalaje: plic 1000 semințe conopidă, plic 2500 semințe conopidă

Producător: RIJK ZWAAN, Olanda

Descriere: – De câţiva ani este hibridul preferat al legumicultorilor români. Îşi datorează succesul faptului că suportă foarte bine vremea schimbătoare, calitatea inflorescenţei este excelentă chiar şi vara.– Poate fi cultivat cu succes pe suprafețe mari în soluri cu proprietăţi diferite.- Conform experiențelor noastre, îşi respectă foarte bine perioada de vegetatie, care pentru cultura de vară este de 75-80 de zile, iar pentru cea de toamnă este de 80-85 de zile.– Conopida cu rezistență foarte mare la condiții de stres termic, de aceea poate fi planificată şi pentru cultura de vară.

Descriere plantă: – Foliajul alcătuit din frunze late acoperă perfect inflorescenţa din primăvară până în toamnă, autoînvelirea fiind foarte bună.– În căldura de vară, frunzele interne ce acoperă căpăţâna nu sunt sensibile la necrozarea marginilor (lipsa de calciu).– Poate fi cultivat cu încredere din primăvară până toamna târziu, în condiţii intensive şi semiintensive.

Descriere inflorescență: – Inflorescenţa este de culoare alb intens, nu se învineţeşte, suportă bine transportul, nu este sensibilă la deteriorare și brunificare.– În condiţii normale de cultură si cu fertilizare adecvată, frunzele interioare pot să acopere chiar şi o inflorescenţă de 2,5-3 kg.

Cultură: – Recomandat atât pentru consum în stare proaspătă cât şi pentru industrializare, iar după recoltare inflorescențele pot fi depozitate foarte bine în depozite frigorifice.– Perioada recomandată pentru plantare este începând din luna Martie până la sfârşitul lunii Iulie.

Desime: Recomandăm 23.000-33.000 plante/ha (70cm x 60cm sau 60cm x 60cm).

Nicio recenzie
Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat pentru comparare.

Doctor Plant utilizează cookie-uri și tehnologii similare pe site-urile sale. Continuând navigarea după prezentarea informațiilor privind modulele cookie, sunteți de acord cu această utilizare.