THIOVIT JET 80 WG

2,20 RON

THIOVIT JET 80 WG se prezinta sub forma de granule fine, fara tendinta de sfaramare, de culoare maron. Contine sulf, poate cauza o reactie alergica.

cantitate
  • 30 gr
  • 300 gr
Cantitate
In Stoc

MOD DE ACTIUNE:

THIOVIT JET 80 WG este un fungicid de contact. Actioneaza asupra patogenilor prin intreruperea procesului de formare a noilor celule.

RECOMANDARI DE UTILIZARE:

Mar: primul tratament inainte de inflorit sau la avertizare, iar celelalte la un interval de 6-8 zile in functie de presiunea de infectie. Nu se mai aplica dupa ce fructele si-au schimbat culoarea.

Vita de vie: tratament la avertizare. Tratamente curative doua aplicari la intervald e 6-8 zile, imediat ce au fost observate primele simptome de fainare

Intervalul intre tratamente se adapteaza in functie de conditiile climatice si evolutia bolii.

TIMP DE PAUZA:

5 zile pentru cereale si sfecla, 5 zile pentru vita de vie, 5 zile pentru legume, 5 zile pentru mar.

TOLERANTA CULTURII:

Anumite soiuri pot fi sensibile la sulf, in anumie conditii climatice. Se recomanda verificarea locala a tolerantei in caz ca produsul nu a mai fost folosit la cultura/soiul respectiv.

PREGATIREA SOLUTIEI:

Se umple rezervorul masinii de stropit la 1/4-1/3 cu apa, se porneste agitatorul, se adauga cantitatea calculata si cantarita de THIOVIT JET 80 WG, se complecteaza cu restul de apa, avand grija ca agitatorul sa functioneze in tot acest timp.

COMPATIBILITATE:

THIOVIT JET 80 WG poate fi amestecat cu numeroase produse de uz fitosanitar. Pentru siguranta se vor consulta tabelele cu compatibilitati. Nu se va amesteca cu regulatori de crestere.

TH342456

Data sheet

Tip Fungicid
De contact
Pentru
Vita de vie
Pentru
Mar