Seminte Castraveti Cornichon cu Tepi Lenara F1

Seminte Castraveti Cornichon cu Tepi Lenara F1

Producator:RIJK ZWAAN, Olanda. Ambalaj: 250.  Timpurietate/Cultura: partenocarpic, ciclu I si II, multifruct; sere, solarii, camp. Forma/Greutate: fructe cilindrice, tepi fini, 3-5 fructe/axil. Culoare: verde intens. Rezistente/Desime: Ccu, CMV, Px.

cantitate
  • 1000 buc
  • 250 buc
Stoc epuizat
184,25 lei
Nicio taxa

 

Ambalaje: plic 250 semințe, plic 1000 semințe

Producător: RIJK ZWAAN, Olanda, RIJK ZWAAN, Olanda

Descriere plantă: – Hibrid partenocarpic, cu țepi, special pentru cultura în sere și solarii.– Hibrid ușor de cultivat, cu productivitate ridicată. – Datorită portului deschis, costurile cu întreținerea culturii sunt scăzute și prezintă rezistență împotriva bolilor produse de ciuperci.– Tolerant la perioade cu zile scurte, vreme înnorată și din aceste motive, hibridul Lenara F1 RZ este cea mai bună alegere pentru plantările timpurii din primăvară.

Descriere fructe: – Fructe uniforme, cu aspect deosebit, de culoare verde închis și cu țepi de mărime medie. – Hibridul Lenara F1 RZ se caracterizează prin fructe perfect cilindrice ca formă și care nu sunt sensibile la deformare chiar și în condiții de stres! – Raport L:D – 3,3:1– Atuul numărul 1 al acestui hibrid este acela că își păstrează calitatea impecabilă a fructelor, indiferent de mărimea la care sunt recoltate (3-5 cm sau 14-16 cm). – Fructele cu aspect atractiv, se dezvoltă încet de la mărimea 12-14 cm înainte, îngroșându-se mai târziu decât alți hibrizi, prin urmare cultivatorii au o perioadă mai lungă de recoltare. – Hibridul leagă foarte ușor, în condiții favorabile între 2-4 fructe/axil, nefiind sensibil la avortarea fructelor. 

Cultură: Recomandat pentru cultura în sere și solarii.

Rezistență la agenți patogeni: – CMV (Cucumber Mosaic Virus) - Virusul mozaicului la castraveți. – Ccu (Cladosporium cucumerinum) - Cladosporioza castraveților. – Sf (Sphaerotheca fuliginea) - Făinarea castraveților. – Toleranță bună la Mana castraveților (Pseudoperonospora cubensis).

Desime: Recomandăm cultivarea între 18.000 - 22.000 plante/ha

Nicio recenzie
Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat pentru comparare.

Doctor Plant utilizează cookie-uri și tehnologii similare pe site-urile sale. Continuând navigarea după prezentarea informațiilor privind modulele cookie, sunteți de acord cu această utilizare.