Seminte Castraveti Cornichon cu Tepi Kybria F1

Seminte Castraveti Cornichon cu Tepi Kybria F1

Producator:RIJK ZWAAN, Olanda. Ambalaj: 250.  Timpurietate/Cultura: partenocarpic, ciclu I si II, multifruct; sere, solarii, camp. Forma/Greutate: fructe cilindrice, tepi fini, 5-6 fructe/axil. Culoare: verde intens. Rezistente/Desime: Ccu, CMV, Px.

cantitate
  • 1000 buc
  • 250 buc
Stoc epuizat
45,00 lei
Nicio taxa

 

Producator: RIJK ZWAAN, Olanda

Ambalaje: plic 250 semințe, plic 1000 semințe

Descriere plantă: – Hibrid partenocarpic de tip multifruct, cu țepi. – Hibrid cu productivitate ridicată și timpurietate foarte bună. – Portul plantei este deschis, recoltarea fructelor și aplicarea pesticidelor este ușoară și eficientă. – Lăstarii laterali nu se dezvoltă foarte puternic, prin urmare costurile lucrărilor în verde (ciupirea lăstarilor) sunt cu 15-20% mai mici decât la alți hibrizi. – Kybria F1 RZ este un hibrid modern, destinat cultivatorilor interesați atât de producții foarte ridicate, cât și de o calitate excelentă a fructelor. 

Descriere fructe: – Fructele sunt de culoare verde închis, cu țepi fini, ușor de recoltat, au formă cilindrică (raport L:D – 3,1:1) și nu sunt predispuse la deformare, obținându-se fructe de calitate superioară chiar și în condiții de stres. – În condiții optime de cultură, poate produce 3-5 fructe/axil, acestea dezvoltându-se una câte una, ceea ce asigură o producție și o recoltare continuă. – Fructele un aspect exterior plăcut de la prima fază de dezvoltare până la recoltare, dimensiunea ideală de recoltare fiind de 6-9cm. – Nu este sensibil la deformări și apariția golurilor în pulpa fructului. – Calitate deosebită pentru consum în stare proaspătă, procesare și industrializare începând din primăvară și până toamna. 

Cultură: Recomandăm cultivarea în sere și solarii, dar și în câmp deschis (cultură palisată).

Rezistență la agenți patogeni: – CMV (Cucumber Mosaic Virus) - Virusul mozaicului la castraveți. – Ccu (Cladosporium cucumerinum) - Cladosporioza castraveților.– Sf (Sphaerotheca fuliginea) - Făinarea castraveților.– Toleranță bună la Mana castraveților (Pseudoperonospora cubensis).

Desime: Recomandăm cultivarea între 18.000 - 22.000 plante/ha

Nicio recenzie
Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat pentru comparare.

Doctor Plant utilizează cookie-uri și tehnologii similare pe site-urile sale. Continuând navigarea după prezentarea informațiilor privind modulele cookie, sunteți de acord cu această utilizare.