FERTILIZANT SOLFERT 20-20-20+ME - 1 kg

FERTILIZANT SOLFERT 20-20-20+ME - 1 kg

Solfert 20-20-20 + ME - ingrasamant de amestec tip NPK cu oligoelemente, solid, solubil in apa, cu aplicare in toata perioada de vegetatie pana la maturare.

In stoc
19,00 lei
Nicio taxa

 

Solfert 20-20-20 + ME este un ingrasamant de amestec tip NPK cu oligoelemente, solid, total solubil in apa, cu aplicare in toata perioada de vegetatie pana la maturare. Prin compozitia sa completa si echilibrata asigura, un echilibru nutritional stabil inca din primele stadii de dezvoltare aplantelor.

Efecte:
• Stimuleaza dezvoltarea radiculara si vegetativa;
• Activeaza transportul elementelor nutritive;
• Intareste capacitatea de adaptare a plantei la conditii de stres;
• Imbunatateste calitatea si cantitatea productiei;
• Imbunatateste diferentierea organelor de rod;
• Reduce timpul de maturizare al plantei.

Recomandari, aplicare:
Se foloseste fie prin stropiri foliare fie prin fertigare. Pe timp secetos, la culturile de camp se vor folosi volume maxime de apa recomandate la hectar pentru prepararea solutiilor de stropit. Dozele se calculeaza si in functie de productia prognozata, conditiile de mediu si componenta solului in elemente nutritive.

Compatibilitate:
Produsul SOLFERT 20-20-20 + ME este compatibil cu majoritatea pesticidelor. Pentru o mai mare siguranta, se va consulta lista de compatibilitati si se va face un test.

Nicio recenzie
Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat pentru comparare.

Doctor Plant utilizează cookie-uri și tehnologii similare pe site-urile sale. Continuând navigarea după prezentarea informațiilor privind modulele cookie, sunteți de acord cu această utilizare.