INSECTICID SOJET - 10 g

INSECTICID SOJET - 10 g

Insecticid granulat, cu dizolvarea in apa, pentru combaterea mustelor.

Substanta activa: 100g/kg Imidacloprid.
Este un insecticid sub forma de granule autodispersabile in apa (WG) de culoare alba si este folosit ca momeala pentru combaterea mustelor. Actioneaza asupra receptorilor acetilcolinei din membrana postsinaptica a neuronilor. Insectele paralizeaza si mor.

In stoc
7,00 lei
Nicio taxa

 

Locurile de utilizare:
SOJET se recomanda a fi utilizat in spatii interioare si exterioare, ferme zootehnice, gradini si spatii urbane verzi, locuinte si alte incinte civile.
Recomandari de utilizare:
SOJET combate speciile de muste cel mai frecvent intalnite printre care : Musca domestica si Musca autumnalis.
Este formulat pe baza de atractanti pentru muste si feromoni sexuali.
Prin modul de conditionare produsul prezinta o eficacitate excelenta impotriva mustelor.
Produsul contine si un agent amar care il face neplacut la gust si reduce astfel riscul de ingestie de catre copii si animale.

Se poate aplica in doua moduri:
Solutie in apa pentru aplicare prin pulverizare cu pompa, in locuri frecventate de insecte (pereti, tavane, usi, ferestre, garduri, etc.).
Doza recomandata este de 0,5 kg in 5 L apa pentru o suprafata de protectie de 100 mp.
Pulverizarea se poate face din loc in loc, circa 50 de locuri a cate 1 mp pentru suprafata de protectie de 100 mp.
Solutie in apa sub forma de pasta pentru aplicare cu pensula, in locuri frecventate de insecte.
Pentru prepararea pastei se amesteca 0,25 kg de Sojet cu 0,25 l de apa calda, pentru a proteja o suprafata de 100 mp. Dupa 15 minute pasta poate fi aplicata cu pensula sau cu roller-ul pe suprafata de tratat. Se pensuleaza din loc in loc, in benzi cu latimea de aproximative 15 cm.
Tratamentele se recomanda de la inceput de sezon, inainte ca populatiile de muste sa fi atins maximum de infestare. Rezultatele cele mai bune se aplica atunci cand produsul se aplica in cat mai multe locuri ale spatiului tratat, in special in locuri calde si fara vant, unde mustele se adapostesc. Aplicarea trebuie sa se repete dupa cca 4-6 saptamani.
Nu se va aplica pe alimente sau obiecte utilizate la prepararea hranei si pe suprafete utilizate la prepararea sau consumul alimentelor.

Masuri de precautie si avertizare:
Citiți intotdeauna şi respectați intocmai informațiile din fişa cu date de securitate a produsului inainte de manipulare şi utilizare.
Manipularea produsului se va face de catre persoane echipate cu manusi de cauciuc.
Dupa incetarea lucrului sau inainte de a manca, a bea sau a fuma se spala mâinile.
Produsul se depoziteaza in ambalajele originale, in ambalaje sigilate si etichetate corespunzator, in incaperi uscate, destinate in exclusivitate pentru pesticide, la care au acces numai persoane autorizate, fara actiunea directa a razelor solare sau a caldurii, separat de alimente sau furaje. Nu se deverseaza in sistemul de canalizare sau in mediul inconjurator.
A se utiliza numai in scopul in care a fost omologat, si in conformitate cu instructiunile alaturate. Riscurile asupra utilizatorilor si mediului, pot fi evitate numai cu conditia respectarii recomandarilor din prezenta eticheta. Cititi intotdeauna eticheta inaintea utilizarii.

Masuri de prim-ajutor:
Informatii generale: Scoateti persoana afectată din zona de pericol. Dacă victima dă semne de pierdere a cunostintei, asezati-o si transportati-o într-o pozitie stabilă, culcată pe o parte. Scoateti-i hainele contaminate imediat si eliminati-le în conditii de sigurantă.
Contactul cu pielea : Spălati imediat cu multă apă si săpun.
Apelati la asistentă medicală, daca apar afectiuni pe piele.
Contactul cu ochii : În cazul contactului cu ochii, clătiti imediat cu multă apă. Solicitati interventia medicului daca apare iritatie.

In caz de ingestie : Nu induceti voma. Clatiti gura cu apa. Solicitati interventia imediata a medicului.
Tratament: Tratamentul trebuie să fie simptomatic. Monitorizarea respiratiei si a functiilor cardiace. Spălături gastrice, in caz de inghitire a produsului, in primele 2 ore. Administrati cărbune medical si sulfat de sodiu.

In atentia utilizatorului: Producatorul isi declina orice responsabilitate fata de prejudiciile cauzate de depozitarea, manipularea sau utilizarea neconforme cu recomandarile din aceasta eticheta.

Fraze de pericol si precautie:
H410 – Foarte toxic pentru organismele acvatice cu efect pe termen lung.
P273 – Evitati dispersarea in mediu;
P391 – Colectati scurgerile de produs;
P501 – Eliminati continutul/recipientul in conformitate cu legislatia nationala.

Termen de valabilitate: 4 ani de la data fabricatiei, atunci cand produsul este pastrat in ambalaje originale si in incaperi racoroase.

Prezentare: plic la 10 g.

Nicio recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat pentru comparare.

Doctor Plant utilizează cookie-uri și tehnologii similare pe site-urile sale. Continuând navigarea după prezentarea informațiilor privind modulele cookie, sunteți de acord cu această utilizare.