Seminte Ardei Kapya, Vitalica F1

Seminte Ardei Kapya, Vitalica F1

Producator:RIJK ZWAAN, Olanda. Ambalaj: 100. Timpurietate/Cultura: timpuriu, sere, solarii, camp. Forma/Greutate: 2-3 lobi, L=20-25 cm, D=6-7 cm. Culoare: rosu intens. Rezistente/Desime: TM0-2, TSWV, PVY:0,1, XCV:1-3.

cantitate
  • 100 buc
  • 1000 buc
Stoc epuizat
281,97 lei
Nicio taxa

 

Ambalaje: plic 100 semințe, plic 1000 semințe

Cultură:

– Recomandăm cultivarea hibridului VITALICA RZ F1 pentru cultura în camp deschis, în sistem intensiv sau semi-intensiv, dar și în sere și solarii pentru obținerea unor producții mai timpurii. – Recomandat pentru consum în stare proaspătă dar și pentru procesare (copt, prăjit).

Descriere plantă:

- Planta are creștere puternică, dar compactă, cu port vertical, iar foliajul bogat va proteja întotdeauna fructele de arsura solară. - Datorită sistemului radicular puternic, plantele sunt echilibrate și au o creștere viguroasă. - Hibridul Vitalica RZ F1 prezintă un tip de creștere ușor vegetativă. Acesta este motivul pentru care hibridul prezintă o toleranță foarte bună la condițiile de stres, obținerii unei legări bune de rod și ulterior unei recolte foarte ridicate. 

Descriere fruct:

- Fructele de Vitalica RZ F1 au suprafața netedă cu 2 sau 3 lobi, lățime 6-7 cm în partea superioară șilungimea 20-25 cm. - Prezintă pulpă groasă și gust deosebit. - Fructele proaspete nu sunt sensibile la fenomenul de crăpare și nu prezintă micro-fisuri în pulpa fructului.

Desime: Recomandăm 45.000-50.000 plante/ha (de exemplu: 100 cm între benzi, 40 cm între rândurile din bandă și 30 cm între plante/rând).

Producator: RijkZwaan BV Olanda

Rezistență la agenții patogeni:

– Tm 0-2 (Virusul mozaicului tutunului la ardei)– TSWV (Virusul petelor de bronz )– PVY:0,1 (Virusul Y al cartofului la ardei)– XCV:1-3 (Putregaiul negru la frunzele de ardei)

Nicio recenzie
Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat pentru comparare.

Doctor Plant utilizează cookie-uri și tehnologii similare pe site-urile sale. Continuând navigarea după prezentarea informațiilor privind modulele cookie, sunteți de acord cu această utilizare.