NOVADIM PROGRESS

14,00 RON

Insecticid NOVADIM PROGRESS asigura o protectie eficace impotriva insectelor cu aparat bucal de rupt si masticat cat si a celor care inteapa tesuturile si sug seva.

cantitate
  • 20 ml
  • 100 ml
  • 1 litru
Cantitate
In stoc

Beneficii client:

-se foloseste foarte usor,avand un efect rapid si de lunga durata

-nu este necesara aplicarea unui numar mare de tratamente, aducand aducand astfel, beneficii economice

-este eficient pentru majoritatea daunatorilor pomilor fructiferi, astfel ca, nu este necesara achizitionarea mai multor tipuri de produse pentru fiecare soi in parte

-se degradeaza repede in sol si apa

Avantaje produs:

-nu prezinta efect de bioacumulare in mediul inconjurator

-nu este fitotoxi pentru plantele de cultura la dozele recomandate

-se poate combina cu majoritatea pesticidelor

Descriere:

Insecticid NOVADIM PROGRESS asigura o protectie eficace impotriva insectelor cu aparat bucal de rupt si masticat cat si a celor care inteapa tesuturile si sug seva.

Produsul prezinta si efect acaricid.

Datorita mirosului, produsul are efect repelent asupra gargaritei florilor la mar.

Mod de utilizare:

La tratamentele prevegetative din pomicultura, produsul se aplica la temperaturi de peste 0C. Cantitatea de solutie utilizata va urmari o imbaiere cat mai buna a pomilor.

Insecticid NOVADIM PROGRESS se poate combina cu piretroizi de sinteza pentru marirea rapiditatii de actiune. In vederea mentinerii sub control a unui spectru cat mai larg de insecte, se recomanda a fi inclus in scheme tehnologice de combatere, in alternalta cu Mospilan 20 SP, Nissorun 10 WP, Talstar 10 EC. Se pot realiza astfel economii insemnate in special prin reducerea numarului de tratamente pe sezon.

Insecticid NOVADIM PROGRESS nu este fitotoxic pentru plantele de cultura la dozele recomandate. Se va evita aplicarea in timpul infloritului deoarece este toxic pentru albine.

NOVADIM PROGRESS face parte din grupa a III-a de toxicitate. In sol si apa se degradeaza repede si nu prezinta efecte de bioacumulare in mediu inconjurator.

Specificatii

Ambalaj – Bidon 1 l

Concentratie substanta activa – Dimetoat 400 g / l

Dozaj – 0.10%-pentru arbori izolati si de aliniament, 0.20%-pentru ceapa, rosii, varza, 0.075%-pentru cires, mar, 0.075% – 0.1%-pentru prun, 0.8 – 1 l / ha-pentru vita de vie, 3 l / ha-pentru grau si pajisti, 1.5 l / ha-pentru rapita

Tip cultura – Grau, Rapita, Vita de vie, Lucerna, Varza

Clasa daunatori – Plosnita cerealelor, Buha verzei, Paduchele cenusiu, Paianjenul rosu comun, Viermele merelor, Musca cireselor, Gandacul aramiu, Afidele

Substanta activa – Dimetoat

Timp de actiune/acoperire/ protectie – 1 h

Tip produs – Insecticid

N873

Data sheet

Pentru
Varza
Pentru
Vita de vie
Pentru
Grau
Pentru
Rapita
Daunatori
Gandaci
Daunatori
Plosnite
Daunatori
Muste