Meta Gold 3% GB
Meta Gold 3% GB
Meta Gold 3% GB
Meta Gold 3% GB

Meta Gold 3% GB

Meta Gold o momeala toxica sub forma de granule, cu actiune de contact si ingestie.

cantitate
  • 70 gr
  • 200 gr
In stoc
9,00 lei
Nicio taxa

 

Ce este Meta Gold si pentru ce se foloseste?

Meta Gold o momeala toxica sub forma de granule, cu actiune de contact si ingestie. Actioneaza prin stimularea glandelor producatoare ale mucusului, care pentru eliminarea produsului din organism vor secreta in exces. Astfel moartea melcilor poate fi provocata de deshidratate. Totodata perturbarea procesului de formare a mucusului scade reacta de aparare, blocheaza locomotia si digestia. Melcii nu se mai pot hrani si nici retrage in sol. Moartea lor survine chiar langa locul unde au intrat in contact cu produsul Meta Gold.

Cand si cum se aplica Meta Gold?

Poate fi aplicat atat preemergent cat si postemergent. Cele mai bune rezultate sunt obținute atunci când produsul se aplica pe vreme umeda si racoroasa, care face ca melcii sa fie mai activi si mai vorace. Daca atacul este intens si prelungit, se recomanda doua aplicari consecutive, la interval de cca 10 zile. Nu se fac mai mult de 3 tratamente pe sezon.

Nu se aplică înainte de ploi abundente, care pot reduce persistența granulelor. Nu este recomandata aplicarea întârziata la speciile de plante foiose, intrucat granulele pot ramane in foliaj si pot fi consummate de om odata cu partile edibile (ex. salata de capatana). La culturile rasarite aplicarea se face atunci cand s-a semnalat atacul.

Produsul este gata pregatit pentru aplicare. Ne este necesar amestecul cu alte produse.

Se poate administra in benzi sau pe toata suprafata de cultura. Aplicarea se face pe sol folosindu-se granuloaplicatoare montate pe tractor sau manuale. Se preteaza si masinile pentru administrat ingrasaminte chimice. Pe suprafete mici se aplica manual.

Unde se aplica Meta Gold?

CULTURA DOZA MOMENTUL APLICARII
CEREALE 7,0 kg/ha De la semanat pana la stadiul biologic BBCH 29. Se aplica in benzi sau pe toata suprafata.
PORUMB 7,0 kg/ha De la semanat sau plantare pana la BBCH 39. Se aplica prin imprastiere pe toata suprafata
LIVEZI 7,0 kg/ha De la plantare pana la BBCH 69. Se aplica prin imprastiere pe toata suprafata
Mod actiune
Contact
Ingestie
Pentru
Cires
Grau
Mar
Orz
Ovaz
Par
Piersic
Porumb
Prun
Rapita
MET2398
Nicio recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat pentru comparare.

Doctor Plant utilizează cookie-uri și tehnologii similare pe site-urile sale. Continuând navigarea după prezentarea informațiilor privind modulele cookie, sunteți de acord cu această utilizare.