Ingrasamant Ino Maxical
Ingrasamant Ino Maxical
Ingrasamant Ino Maxical
Ingrasamant Ino Maxical

Ingrasamant Ino Maxical

cantitate
  • 100 ml
  • 1 litru
  • 5 litri
Stoc epuizat
6,00 lei
Nicio taxa

 

Recomandari pentru culturile agricole – Aplicari foliare:

-Pomi fructiferi (Samburoase și semințoase) – Doza: 6-8 L/ha – Concentrație maxima: 2%
Momentul aplicarii: 5-7 aplicari la interval de 15 zile, de la faza de creștere a fructului pana la momentul cand mai sunt 3 săptamâni pana la recoltare.

-Legume (în camp): 6 L/ha – Concentrație maxima: 1,5%
Momentul aplicarii : 4-6 aplicari la intervale de 10-14 zile pe cultura bine inradacinata.

Instructiuni de utilizare Pentru cele mai bune rezultate, utilizați apa suficienta pentru o buna acoperire a plantelor, chiar pana soluția începe sa curga de pe plante. Evitați tratamentul când radiația solară sau temperatura au valori foarte ridicate.
Dacă e posibil efectuați tratamentul seara sau dimineața devreme, în special în zilele când temperatura poate depăși 28°C. Instrucțiunile din prezenta etichetă indică dozele și momentele de aplicare separat pentru fiecare grupă de culturi.

Pregatirea solutiei: Umpleți pe jumatate rezervorul masinii de stropit cu apa și porniți sistemul de agitare. Agitați bidonul foarte bine înainte de a-l deschide și adaugați cantitatea necesara de INO-MAXICAL, apoi adaugați restul cantitații de apa, menținand în funcțiune sistemul de barbotare al mașinii de stropit. Când aplicați INO-MAXICAL în amestec cu alte produse, întotdeauna adăugați INO-MAXICAL la urmă. Nu opriți sistemul de barbotare al mașinii de stropit, până la golirea completă a rezervorului. După terminarea tratamentului curățați și spălați corespunzător mașina de stropit.

Compatibilitate: INO-MAXICAL este din punct de vedere fizic, dar și chimic, compatibil cu multe pesticide, regulatori de creștere sau microelemente folosite în mod curent, acestea putând fi amestecate în rezervor dacă momentele de aplicare coincid.
Notă: pH-ul soluției de stropit se va menține în intervalul 4-8 pentru a fi siguri că soluția rămâne stabilă.
Datorită formulării diferite a produselor, unele pot fi incompatibile amestecului din punct de vedere fizic.
Întotdeauna adăugați INO-MAXICAL, ca ultim component al soluției de stropit în rezervor.
Când compatibilitatea produselor de amestec este necunoscută, se va proceda la verificare prin efectuarea amestecului la scară foarte mică într-un borcan, înainte de a amesteca produsele în rezervorul mașinii de stropit. Compatibilitatea biologică poate fi diferită în funcție de climă, starea culturii, fenofaza culturii și partenerii de amestec. Din acest motiv nu există date disponibileprivind compatibilitatea biologică sau reacția ulterioară a culturii. Întotdeauna citiți cu atenție eticheta fiecărui produs și urmați instrucțiunile producătorului. Dacă aveți cea mai mică nelămurire, consultați producătorul.

Pentru
Cais
Mar
Par
Piersic
Prun
IN004
Nicio recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat pentru comparare.

Doctor Plant utilizează cookie-uri și tehnologii similare pe site-urile sale. Continuând navigarea după prezentarea informațiilor privind modulele cookie, sunteți de acord cu această utilizare.