Ingrasamant BORATEC 1L

Ingrasamant BORATEC 1L

Boratec este un produs recomandat atât pentru culturile mari consumatoare de bor, cât și pentru cele sensibile la carenţa acestui element.

Stoc epuizat
30,00 lei
Nicio taxa

 

Boratec este un produs special formulat pentru a corecta lipsa de Bor datorată problemelor de asimilare ale acestui element. Simptomele caracteristice lipsei de bor apar cu întârziere și de cele mai multe ori carențele nu mai pot fi corectate în timp util. Din acest motiv se recomandă aplicarea produsului Boratec preventiv, înainte de apariţia simptomelor cauzate de lipsa borului. Se recomandă aplicarea foliară a produsului, când frunzele sunt suficient de bine dezvoltate pentru o bună absorbție foliară.

DOZE ȘI RECOMANDĂRI DE UTILIZARE:
Legume: 1-2 l/ha când plantele au sistem foliar suficient de bine dezvoltat. Se recomandă 1-2 aplicări în timpul perioadei de vegetație.
Căpşuni: 1 l/ha. Se recomandă 2-3 aplicări: imediat înainte de înflorit, cu 10-14 zile înainte de recoltat și eventual toamna la plantare.
Pomi fructiferi: 1-2 l/ha înainte de înflorit şi după apariţia fructelor.
Viţă de vie: 1-1,5 l/ha. Se recomandă 2-3 aplicări (de la începutul înfloritului până în faza de bob de mazăre a strugurilor).
Sfeclă de zahăr: 3 l/ha prin tratamentul foliar, între 4-6 frunze adevărate şi închiderea rândurilor. Dacă este necesar tratamentul se poate repeta la 10-14 zile.
Floarea soarelui: 1-2 l/ha când plantele au suficientă masă foliară. Dacă este necesar tratamentul se repetă la 10-14 zile.
Plante medicinale: 1,5-3 l/ha când plantele au suficientă masă foliară.
Pentru toate tratamentele foliare se recomandă cantităţi de apă cuprinse între 150-400 l/ha.

COMPATIBILITATE
Boratec este compatibil cu mare parte din îngrăşămintele şi pesticidele folosite în mod normal, cu excepţia celor care produc o reacţie acidă. Se recomandă efectuarea unui test preliminar înainte de a face noi amestecuri cu compoziţii diverse.

Pentru
Capsuni
Cires
Floarea soarelui
Mar
Par
Prun
Sfecla de zahar
IN0001
Nicio recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat pentru comparare.

Doctor Plant utilizează cookie-uri și tehnologii similare pe site-urile sale. Continuând navigarea după prezentarea informațiilor privind modulele cookie, sunteți de acord cu această utilizare.