Fastion - 50 gr

Fastion - 50 gr

Fastion Granule este o momeală insecticidă granulară ce conține 0,05% imidacloprid pentru controlul furnicii de gradină (Lassius niger), precum și a altor specii de furnici. Se utilizează pe terase, alei, zone pavate și alte căi de acces din jurul locuințelor

In stoc
15,00 lei
Nicio taxa

 

Dozaj recomandat: 8 grame per musuroi, la fiecare tratament.
Daunatori vizati: furnica neagră de gradină (Lassius niger).


Mod de utilizare și aplicare:

  • Produsul se va impraștia cu precădere la exterior, de-a lungul traseelor de circulație ale furnicilor (în general, extrem de clar stabilite) și în zonele în care se observă intrări în mușuroaie, cum ar fi terase, alei, zone pavate și alte căi de acces în jurul locuințelor, în zona garajului și a dependințelor casnice.
  • A nu se utiliza direct pe sol, pe gazon sau pe straturile de vegetație!
  • Pentru o eficacitate maximă, produsul va trebui plasat în crăpături și/sau în zonele în care activitatea furnicilor este evidentă.
  • Plasați granulele preferabil în zone protejate de ploaie. Dacă totuși plouă în mai puțin de 24 de ore de la efectuarea tratamentului sau zona tratată este puternic umezită (roua, etc.), refaceți tratamentul.
  • Dacă mușuroaiele sunt vizibile, plasați granulele de produs exact în zonele lor de intrare.
  • Produsul se va folosi ca atare și în niciun caz nu se va dizolva în apă.
  • Plasați granulele în locuri greu accesibile pentru copii, animale de casă și păsări.
Nicio recenzie
Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat pentru comparare.

Doctor Plant utilizează cookie-uri și tehnologii similare pe site-urile sale. Continuând navigarea după prezentarea informațiilor privind modulele cookie, sunteți de acord cu această utilizare.