Erbicid gradina - PENDISOL
Erbicid gradina - PENDISOL
Erbicid gradina - PENDISOL
Erbicid gradina - PENDISOL

Erbicid gradina - PENDISOL

Erbicid rezidual preemergent si postemergent

Substanță activă: Pendimetalin 400 g/l SC

cantitate
  • 100 ml
  • 200 ml
  • 1 litru
In stoc
25,00 lei
Nicio taxa

 

Erbicid rezidual preemergent si postemergent

Substanță activă: Pendimetalin 400 g/l SC

PENDISOL 40 este un erbicid rezidual preemergent si postemergent, destinat combaterii buruienilor monocotiledonate și unele dicotiledonate din culturile agricole. Este absorbit prin vârfurile de creștere ale hipocotilului sau al părții supraterane. Erbicidul inhibă germinația semințelor de buruieni. Produsul are acțiune de lungă durată.

SPECTRU DE ACȚIUNE

Buruieni monocotiledonate anuale:
Alopecurus myosuroides, Apera spica-venti, Digitaria sanguinalis, Echinochloa crus-galli, Panicum dicothomiflorum, Poa annua,  Setaria spp., Sorghum halepense

Buruieni dicotiledonate anuale:
Amaranthus spp., Anagallis arvensis, Atriplex spp., Capsella bursa-pastoris, Cardamine hirsuta, Cerastium arvense, Chenopodium album, Euphorbia helioscopia, Fumaria officinalis, Heliotropium europaeum, Lamium spp., Mercurialis annua, Myosotis arvensis, Papaver rhoeas, Polygonum persicaria, Portulaca oleracea, Ranunculs repens, Solanum nigrum, Sonchus arvensis, Spergula arvensis, Stachys annua, Stellaria media, Thlaspi arvense, Urtica urens, Veronica spp., Viola spp

APLICARE

Se poate aplica pe sol în 3 moduri:

  1. înainte de semănat urmat de o ușoară încorporare;
  2. după semănat înainte de răsărirea culturii și a buruienilor, fără a fi încorporat;
  3. după răsărirea culturii.

Erbicidul se poate încorpora la floarea soarelui și speciile leguminoase, deoarece aceste specii prezintă și selectivitate fiziologică. La alte culturi nu se recomandă încorporarea. Este bine ca buruienile să nu fie înca răsarite sau sa fie în stadiu de plantulă in curs de răsărire. Distribuția pe suprafața solului să fie uniformă, fără suprapuneri sau gresuri. Efectul maxim se obține atunci când solul este la umiditate optimă pentru cultură.
Poate fi aplicat cu echipamente convenționale de pulverizat,  reglate și calibrate conform instrucțiunilor de utilizare furnizate de producator. Volumul de soluție utilizat este de 300-400 L/ha, în funcție de echipamentul de stropit.

Tip Erbicid
Erbicid selectiv
Momentul aplicarii
Postemergent
Preemergent
Pentru
Cais
Capsuni
Ceapa
Cires
Coacaz
Fasole
Floarea soarelui
Grau
Morcov
Patrunjel
Pomi fructiferi
Porumb
Varza
Vita de vie
Buruieni
Dicotiledonate
Monocotiledonate
Nicio recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat pentru comparare.

Doctor Plant utilizează cookie-uri și tehnologii similare pe site-urile sale. Continuând navigarea după prezentarea informațiilor privind modulele cookie, sunteți de acord cu această utilizare.