Fungicid Kumulus DF

20,00 RON

Fungicid de contact cu un inalt grad de eficienta in combaterea fainarii, patarii frunzelor si a rapanului. Produsul are si actiune antiacaricida.

Cantitate
In Stoc

Substanta activa: sulf 80%

KUMULUS DF este un fungicid de contact cu un inalt grad de eficienta in combaterea fainarii, patarii frunzelor si a rapanului. Produsul are si actiune antiacaricida.

Mod de actiune: Kumulus DF este un fungicid pe baza de sulf cu actiune multi-site si cu risc scazut de aparitie a rezistentei. Kumulus DF prezinta o formulare de inalta calitate atat datorita dimensiunii optime a granulelor de sulf cat si a adjuvantilor si muiantilor folositi in formulare, pentru a se obtine cea mai buna eficacitate. Kumulus DF combate fainarea la vita de vie, mar si castraveti. Kumulus DF are actiune de contact si se creeaza o buna suprafata de contact cu aerul-actiune prin vapori. Stimuleaza cresterea plantelor prin efectul pozitiv asupra fotosintezei. De asemenea, are o actiune secundara impotriva acarienilor.

Mod de utilizare: La vita de vie poate fi aplicat pe toata perioada de vegetatie. Avand in vedere actiunea de contact, este recomandat la inceputul, respectiv sfarsitul perioadei de vegetatie cand presiunea de infectie este relativ mai scazuta.
La mar se recomanda a se folosi la inceputul perioadei de vegetatie. Doza de folosire la mar este de 4.5 kg/ha. Se va asigura o buna acoperire a masei vegetative cu solutia de stropit.

Plante tratate: Vita de vie, Mar, Castraveti

Boli si Ciuperci combatute: Fainare

Cultura Agentul patogen Doza Doza per 30 g
Mar Fainare (Podoshaera leucotricha) 0.3 % 10 l apa
Vita de vie Fainare (Uncinula necator) 0.3 % 10 l apa
Castraveti Fainare (Sphaerotheca fulginea) 0.4 % 7.5 l apa
K7876

Data sheet

Tip Fungicid
De contact
Pentru
Castraveti
Pentru
Mar
Pentru
Vita de vie