Fungicid Ridomil Gold MZ 68 WG

7,50 RON

RIDOMIL GOLD MZ 68 WG se prezinta sub forma de granule fine, omogene fara tendinta de sfaramare de culoarea galben. Contine 4 mefenoxam+64% mancozeb.

cantitate
  • 25 gr
  • 250 gr
  • 1.25 kg
Cantitate
In stoc

PROPRIETATI FIZICO CHIMICE: 

Produsul RIDOMIL GOLD MZ 68 WG se prezinta sub forma de granule fine, omogene fara tendinta de sfaramare de culoarea galben. Contine 4 mefenoxam+64% mancozeb. 

MOD DE ACTIUNE: 

RIDOMIL GOLD MZ 68 WG are actiune sistemica si de contact. Mefenoxam este sistemic si este preluat rapid de partile verzi ale plantelor, distribuit ascendent(acropetal) in toata planta si in noile cresteri aparute dupa tratament. Mancozebul are actiune de contact, formand o bariera protectoare, la suprafata plantelor, impiedicand germinarea sporiilor.

TIMP DE PAUZA:

Castraveti: 3 zile, tomate: 7 zile, cartofi: 14 zile, ceapa si vita de vie: 28 de zile.

SPECTRU DE ACTIUNE:

Produsul combate mana vitei de vie, cartof, tomate, ceapa, castravet, soia.

RIDOMIL GOLD MZ 68 WG se recomanda a fi aplicat preventiv, inainte de aparitia bolilor, in prima parte a perioadei de vegetatie, in timpul cresterii active a plantei. Se va adapta intervalul dintre tratamente in functie de conditiile climatice, evolutia bolii si a culturii. Pe parcursul unui sezon se vor efectua maxim 3 tratamente cu produse din gama fungicidelor Gold(Ridomil si Folio). Pentru celelalte tratamente se vor folosi produse cu alt mod de actiune, in afara de fenilamide(mefenixam, metalaxil si benalaxil).

TEHNICA DE APLICARE:

Volumul de solutie variaza in functie de cultura si stadiul de vegetatie. Se va folosi suficienta solutie pentru acoperirea plantei, dar se va evita siroirea.

COMPATIBILITATE:

Este compatibil cu majoritatea produselor folosite la culturile amintite. Inainte de utilizare se vor consulta tabelele de compatibilitati si se va efectua un test.

Cultura Boala Doza
Vita de vie Mana(Plasmopora viticola) 2.5 kg/ha
Cartof Mana(Phytoptora infestans) 2.5 kg/ha
Tomate Mana(Phytoptora infestans) 0.25%(2.5 kg/ha)
Ceapa Mana(Peronospora destructor) 0.25%(2.5 kg/ha)
Castraveti Mana(Pseudperonospora cubensis) 0.25%(2.5 kg/ha)
Soia Mana(Peronospora manshurica) 2.5 kg/ha
RD635

Data sheet

Tip Fungicid
De contact
Tip Fungicid
Sistemic
Pentru
Cartof
Pentru
Ceapa
Pentru
Vita de vie
Pentru
Castraveti
Pentru
Rosii (Tomate)
Pentru
Soia