Polyram

4,50 RON

Polyram DF este fungicidul din gama BASF destinat tratarii manei si bolilor foliare la tomate, cartofi, vita de vie si pomi fructiferi. Polyram DF este un fungicid pe baza de metiram, cu actiune de contact, si eficienta foarte ridicata.

cantitate
  • 20 gr
  • 200 gr
Cantitate
In stoc

Fungicidul Polyram DF contine 80% metiram si se prezinta sub forma de granule uniform dimensionate, fara tendinta de sfaramare, de culoare maronie. 

Polyram DF face parte din grupa ditiocarbamatilor si este un fungicid de contact, ce impiedica germinarea sporilor ciupercilor. Produsul se caracterizeaza prin actiunea initiala foarte rapida. 

Fiind un fungicid de contact, Polyram DF se va aplica preventiv, inainte de aparitia bolii, in dozele recomandate mai sus. Se recomanda repetarea tratamentului la 10-14 zile, sau chiar mai devreme daca este cazul. 

Timpul de pauza recomandat este de 21 de zile la mar si par, 7-14 zile la tomate, 14 zile la cartofi, 56 zile la vita de vie, 7 zile la ceapa si 3 zile la castraveti.

Volumul de solutie folosit se va doza in functie de nivelul plantei, de foliaj, de talia acesteia etc. Cand se aplica cu instalatii de stropit mari, se va folosi un volum de 600-800 litrii/hectar la cartofi si castraveti, 800 - 1000 litrii/hectar la tomate, 500-1500 litrii/hectar la mar si par, 500-1000 litrii/hectar vita de vie, 1000 litrii/hectar la flori. 

La aplicarea cu atomizorul/vermorelul se vor dizolva 20-30 de grame de fungicid Polyram DF in 10 litrii apa. 

Fungicidul Polyram DF este compatibil cu toate produsele de protectia plantelor existente pe piata. Cu toate astea, se recomanda efectuarea unui test de compatibilitate sau cercetarea tabelului de compatibilitati. 

Cultura

Boala tratata

Doza (l/ha)

Cartof

Mana (Phytophtora infestans)

Alternarioza (Alternaria solani)

 1,8 kg/hectar

Castraveti

Mana (Pseudoperonospora cubensis)

 0,2 %

Tomate

Mana (Phytophtora infestans)

Septorioza (Septoria lycopersici)

Patarea cafenie (Cladosporium fulvum)

Alternarioza (Alternaria solani)

 0,2 %

Tutun

Mana (Peronospora tabacina)

 0,2 %

Mar, par

Rapan (Venturia spp.)

 0,25%

Vita de vie

Mana (Plasmopara viticola)

 0,2 %

Flori

Rapan (Uromyces caryophyllinus)

 0,3 %

P8472

Data sheet

Tip Fungicid
De contact
Pentru
Cartof
Pentru
Rosii (Tomate)
Pentru
Tutun
Pentru
Par
Pentru
Castraveti
Pentru
Vita de vie
Pentru
Mar